Kırıkkale'de meydana gelen motosiklet kazasında, kontrolden çıkan bir motosiklet devrildi ve metrelerce sürüklendi. Kazadan sonra, yaralı halde kaçan motosiklet sürücüsü olay yerinde sadece bir ayakkabısını ve kaskını bıraktı.

Kaza, Kırıkkale-Ankara D200 karayolu üzerindeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri yakınlarında gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen 06 DZY 448 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu devrildi ve büyük hasar aldı. Olay yerinde kaçan sürücünün ayakkabısı ve kaskı bulundu.

Aynı kazada, İ.Y. idaresindeki 52 AFE 903 plakalı otomobil de devrilen motosiklete çarptı. Otomobil sürücüsü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Trafik ekipleri, kaza yerinde güvenliği sağladı ve trafik akışını kontrollü olarak tek şeritten devam ettirdi. Kaza sonrası araçlar incelemelerin ardından çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Motosiklet sürücüsünü bulmak için ekipler arama çalışması başlattı.

Kaynak: İHA