Kırıkkalegücü, 2 transfer daha yaptı

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İç ve dış transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırıkkalegücü, Afyon kampına bir orta saha ve bir defans oyuncusu daha kattı. 

I M G 20240727 W A0039

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ İÇİN İLERLEYECEK 

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan ve yeni sezon için Afyonkarahisar’da kampa giren Kırıkkalegücü, iç ve dış transferlerinde emin adımlarla ilerliyor. Bütün mevkilerde tecrübeli futbolcularla anlaşma sağlayarak, sezon sonunda ‘şampiyonluk’ hedefi için ilerleyecek olan kırmızı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Kepezspor Futbol Kulübünde forma giyen Fikret Sevilgen ile anlaşma sağladı. Kırıkkalegücü yine orta saha hattını güçlendirmek amacıyla geçtiğimiz sezon Pazarspor’da kiralık olarak forma giyen Samsunspor futbolcusu Yusuf Ensar Poyrazlı ile anlaşmaya vardı. 

BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ 

Transferlerin devam edeceğini belirten Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, şampiyon olmak için sıkı şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Hem iç saha hem dış transferler olmak üzere kadrolarını her alanda ciddi şekilde güçlendiklerini vurgulayan Duman, “2024-2025 sezonunda hem ligin hem de bulunduğumuz grubun iddialı birtakımı olmaya geliyoruz. Kırıkkale bir bütün halinde bizlere inanıyor, bizlerde bu güveni inşallah boşa çıkartmayacağız” dedi.

Kaynak: Kırıkkale Spor