Kırıkkalegücü Akademi seçmeleri tamamlandı 

I M G 20240727 W A0041

Kırıkkalegücü Futbol Akademi altyapı seçmelerini tamamladı.

Yarınlara başarılı sporcu yetiştirmek amacıyla oluşturulan akademide, birbirinden yetenekli birçok futbolcu yetişecek. 

YEŞİL SAHADA YETENEKLER KONUŞTU 

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, hem altyapıda hem de ligde başarılı olmak için girişimlerde bulundu. Altyapı akademisi oluşturan Kırıkkalegücü, 500’den fazla sporcunun katılımıyla futbolcu seçmelerini tamamladı. İki gün boyunca süren seçmelerde birbirinden yetenekli futbolcular ve Kırıkkale için önemli katkılar sunacak olan futbolcular seçmelerde forma giymeye hak kazandı.

HEYECANLI GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 

Gelecek nesiller için ve Kırıkkalegücü’nün yarınları için büyük bir değer olan akademi seçmeleri Fikret Karabudak Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Alanında deneyimli antrenörler tarafından yapılan seçmeler renkli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu. Yeteneklerini yeşil sahada konuşturan futbolcu adayları, şimdiden büyük beğeni toplamaya başladı.

FORMA GİYME ŞANSI YAKALADILAR

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, “Kulübümüzün 2 gündür devam eden Futbol Akademi alt yapı seçmeleri tamamlandı. Büyük ilgi gören seçmelere 500’den fazla sporcu katıldı. Yaş gruplarına göre yetenekli sporcular belirlendi. Kulübümüze büyük ilgi gösteren tüm sporculara teşekkür ederiz. İnşallah Kırıkkale için her alanda önemli çalışmalara imza atacağız. Kırıkkalegücü olarak bu sezon inşallah 2. Lige çıkarak daha başarılı olacağız” dedi.

Kaynak: Kırıkkalespor