Kırıkkalegücü, Kulüp Başkanı Adnan Duman'ın önderliğinde son yılların en heyecanlı dönemini yaşıyor. Kırıkkalegücü-Daltonlar Taraftar Grubu Başkanı Eray Ünver, taraftar grubunun bu yıl hedeflerinin 2. Lig olduğunu belirtti ve bu hedef doğrultusunda önemli adımlar attıklarını açıkladı.

Eray Ünver, son yıllarda düşüş gösteren taraftar sayısını artırmak için çalışmalara başladıklarını ve tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak Kırıkkalegücü'nün en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti. Ünver, "Bu takımı kurduğumuz günden beri hiç küsmeyip geri adım atmadık. Şehrimizin takımının armasını yere düşürmemek için gece gündüz uğraş verdik. Şimdi artık söz bize geldi. Beni seven, sayan herkesi grubuma üye olmaya çağırıyorum," dedi.

#HedefBelli2Lig sloganıyla çalışmalarını başlatan Daltonlar Taraftar Grubu, Genç Tayfa Grubu Başkanı Ahmet Emin Doğan'ın lise öğrencileriyle irtibata geçerek, grubun gücüne güç katmak için çalışmalara başladığını duyurdu. Ünver, bu yıl taraftar grubunun çok farklı olacağını ve Kırıkkalegücü'nün şampiyonluk yolunda büyük bir destekle ilerleyeceğini vurguladı.

Kırıkkalegücü'nün başarısı için kenetlenen taraftarlar, takımın 12. adamı olarak sahada ve tribünde yerlerini alacaklar. Ünver, taraftarların şampiyonluk yolundaki kararlılığını ve heyecanını paylaştı.

"SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN KIRIKKALEGÜCÜ " diyen Ünver, Kırıkkalegücü'nün2. Lig hedefine ulaşacağına olan inancını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi