Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale'nin gururu olan başarılı öğrencileri ziyaret ederek tebrik etti. Başkan Önal, TYT Türkiye 93.sü ve Kırıkkale il 1.si olan Salih Elri'yi, ailesi ile birlikte yaşadığı Keskin ilçesinin Ceritmüminli köyündeki evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Elri ve ailesiyle bir araya gelen Başkan Önal, öğrencinin elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca, AYT Sayısal Türkiye 105.si ve Kırıkkale il 1.si Mustafa Hamza Altun ile LGS Kırıkkale il 1.si Mert Atay Gül de Belediye Başkanı Ahmet Önal tarafından ağırlanarak tebrik edildi. Başkan Önal, bu gençlerin üstün başarılarıyla Kırıkkale'yi gururlandırdıklarını vurgulayarak, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Başkan Ahmet Önal, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz" sözlerini hatırlatarak, bu başarılı gençlerin Kırıkkale'nin ve Türkiye'nin geleceği olduğunu ifade etti. Kırıkkale Belediyesi, eğitimde gösterdikleri üstün başarılarla adlarını duyuran bu gençlere destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi