Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde çok sayıda üniversitenin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte üniversite tercih aşamasında olan gençler, kariyer hedeflerinde yer alan üniversiteler, bölüm ve programlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

İki gün süren etkinlikte akredite fakülte ve bölümleriyle, Ankara'ya yakınlığıyla dikkat çeken Kırıkkale Üniversitesi’nin standı üniversite adayı gençlerden büyük ilgi gördü. Kırıkkale Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Baybarshan Ali Kazancı, Keskin Meslek Yüksekokulu Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Yusuf Karadere ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Betül Coşkun, gençlerle ve aileleriyle birebir görüşmeler yaptı. Üniversite ekibimiz; akademik birimlerimiz, fakülte ve meslek yüksekokullarımız, akreditasyon çalışmalarımız, akademik personelimiz, faaliyetlerimiz, topluluklarımız, tercih sıralaması, ilgili bölüm ve program puanları, Kırıkkale’de konaklama ve kampüste yaşam hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Etkinliğin ikinci gününde standımızı ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılımları sebebiyle Kırıkkale Üniversitesi’ne  teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi