Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, büyük bir başarıya imza atarak estetik vaka yarışmasında Türkiye birinciliğini kazandı. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı’ndan Arş. Gör. Mehmet Robin Altınkılıç ve Doç. Dr. Yusuf Bayraktar, “GC Academic Excellence Contest” yarışmasında 86 estetik vaka ve 29 üniversitenin katıldığı yarışmada birincilik elde ederek Kırıkkale Üniversitesi'ni gururlandırdı.

Türkiye birinciliğini kazanan Arş. Gör. Mehmet Robin Altınkılıç ve Doç. Dr. Yusuf Bayraktar, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadet Atsü de hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, yakaladıkları bu önemli başarıdan dolayı Arş. Gör. Robin Altınkılıç ve Doç. Dr. Yusuf Bayraktar’ı tebrik ederek, Avrupa yarışmasında da birincilik ödülü beklediğini ifade etti.

Mehmet Robin Altınkılıç ve Doç. Dr. Yusuf Bayraktar, 20-21 Eylül tarihlerinde Belçika’da GC Europe Kampüs'te düzenlenecek olan Avrupa yarışmasında Türkiye’yi ve Kırıkkale Üniversitesi’ni temsil edecekler.

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi