Koray Aydın;Partiler üstü sivil harekata ihtiyaç var

I M G 20241002 W A0050

Koray Aydın Kırıkkale’de Toplantı Yaptı: Seçim ve Ekonomik Zorluklar Masaya Yatırıldı.

Ankara bağımsız milletvekili Koray Aydın, Kırıkkale’de bir grup yerel isimle bir araya geldi. Toplantıya katılanlar arasında eski İYİ Parti milletvekili adayı Bülent Altınışık da vardı. Altınışık, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik zorlukları ve sanayicilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme getirdi. Ayrıca, İYİ Parti’deki mücadelenin sonuçsuz kalmasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirerek, “7 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze kattık, ancak emeklerimiz boşa gitti” ifadelerini kullandı.

F B I M G 1727895239706

Koray Aydın ise güven kaybına dikkat çekerek, Türkiye’nin en büyük probleminin güven eksikliği olduğunu belirtti. Aydın, “Birlikte mücadele edebilmek için önce kaybedilen güveni geri kazanmamız gerekiyor. Türkiye şu an kutuplaşmış bir yapının içinde siyaset yapıyor ve bu durum toplumu derinden etkiliyor” dedi. Aydın, ülkenin geldiği noktada siyasetin hak, hukuk ve adaletten uzaklaştığını ve bunun toplumda büyük rahatsızlık yarattığını vurguladı.

I M G 20241002 W A0072

Toplantıda, Kırıkkale ve Türkiye genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, siyasi çalkantılar ve gelecek seçimler üzerine değerlendirmeler yapıldı. Koray Aydın, bu sorunların çözümünün ancak halkın güveninin yeniden tesis edilmesiyle mümkün olabileceğini belirtti.

Koray Aydın sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı

F B I M G 1727895251001

"Kırıkkale’de siyasal ve sosyal hayatta önde gelen kıymetli dostlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan nitelikli bir heyetle bir araya geldik. Ülkemizin meseleleri ve yürüttüğümüz siyasi çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Partiler üstü bir sivil hareketin Türkiye ve Türk milleti için bir zaruret olduğu yönünde fikir birliğinde bulunduk. Toplantımıza katılan ve katılamasa da gönülleri bizle olan bütün Kırıkkaleli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: Haber merkezi