Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, her ay düzenli olarak gerçekleştireceği yeni bir eğitim programına imza atıyor. Gazeteci-Yazar İsmet Taş’ın moderatörlüğünde başlayacak olan “Bir Konu, Bir Konuk” programı, 19 Eylül 2024 Perşembe günü İslami Değerler Külliyesi Doç. Dr. Hasan Doğan Eğitim ve Konferans Salonu'nda başlıyor. Programın yapımcılığını ise STK’ların deneyimli ismi Nur Delice üstleniyor.

Her ay farklı konuk ve konularla gerçekleşecek bu program, ülke ve Kırıkkale'ye dair önemli konuları ele alacak. Eğitim, milli ve manevi değerler ile kamu yararı gözetilerek hazırlanan program, dinleyicilere açık olacak ve soru-cevap bölümüyle interaktif bir ortam sunacak.

İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, "Eğitim öncelikli olarak kamu yararına olan her hizmeti halkımıza sunacağız. Usta Gazeteci Yazar İsmet Taş ve STK’ların deneyimli ismi Nur Delice'nin yönetiminde başlayacak olan 'Bir Konu, Bir Konuk' programına tüm halkımızı davet ediyoruz," diyerek Kırıkkale halkına çağrıda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi