IMG-20231114-WA0076Hayranlıkla gezdiler

Kırıkkale Şehit Dul Yetimleri ve Gaziler Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve yönetim kurulu üyeleri ,dernek üyeleri İslami Değerler Külliyesi'nin ziyaret ettiler .

Duygusal bir ortamda yapılan ziyarette Külliye'nin kurucusu ve büyük emektarı Bahattin Akyön heyete eşlik ederek Külliye içerisinde Müze bölümünde bulunan kutsal emanetleri gezdirerek detaylı bilgi verdi.

IMG-20231114-WA0073

Yaklaşık 3 saat süren ziyaret sırasında kutsal toprakların kokusunu Kırıkkale hissettiklerini belirten Dernek Başkanı Rıfat Öcal "Dernek üyelerimiz ile beraber Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Siyer-i Nebî Müzesi’ni ziyaret ettik.Şahane eseri ilimize kazandıran Sayın Bahattin Akyön ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Ayrıca Müze ziyaretimizde bizlere rehberlik ederek birikimlerini bizimle paylaşan rehber hocamıza da teşekkür ediyoruz."dedi.

Kırıkkale Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Saygıdeğer Abim Rıfat Öcal ve dernek üyeleriyle beraber Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Siyer-i Nebî Müzesi’ni ziyaret etti.

Kırıkkale Şehit Gazi Ailelerini karşılayan Bahattin Akyön “ Peygamber ve Sıddıklardan sonra mahşer yerinde herkesi gıbta ettiren nur ile hazır olacak Şehirlerimiz yakınları hoş geldiniz diyerek karşıladı. Şehitliğin önemi hususunda konuşan Akyön “ şehitlik ve gazilik Allahın seçtiği kullarına nasip ettiği en yüksek makamlardandır. Sizln buraya gelişiniz işte bunun müjdesidir” dedi.

Kırıkkale Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Sayın Rıfat Öcal ve dernek üyeleri Peygamber Efendimizin sav mübarek sakalı şerifini ziyaret ettiler.

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesinin kitap serisinden Mekke ve Medine isimli kitap Başkan Rıfat Öcal’a hediye edildi

IMG-20231114-WA0070

Editör: Müjgan BARIŞ