MHP Delice Teşkilatından Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün Delice ziyareti sırasında teşkilatın yeteri kadar hazırlık yapmadığı yönündeki haberimiz üzerine 5 yıldır Delice'de MHP ilçe başkanı olarak görev yapan Mehmet Duran Ekici açıklamalarda bulundu.

ŞEHİR DIŞINDAYIM

Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Üst Kurulu Delegesi olan Mehmet Duran EkiF B I M G 1725468460801-1ci kendisinin 2 gün önce MHP İl Başkanı Murat Abalı bilgisi dahilinde Mersin'e özel bir işi için gittiğini ifade ederken dün akşam saat 18.00 sularında Milletvekili Halil Öztürk'ün danışmanının kendisini arayarak ziyaret hakkında bilgilendirdiğini ifade etti

HABERİMİZE AÇIKLAMA

Ekici kalehaber.net'e yapmış olduğu açıklamada" Milletvekilimiz Halil Öztürk'e karşılamada ilgisiz kalmamız söz konusu olamaz. Ben il başkanımın bilgisi dahilinde Şehir dışındaydım. Saat 18.00 sularında arandığımda anında teşkilatını haberdar ettim. Sayın vekilimizin Delice ziyareti sırasında yakın bir tarihte trafik kazası geçirmesine rağmen Delice İlçe Başkan Yardımcım Kasım Taşkıran ,Başkan Yardımcım Emre Kayabal ,ilçe sekreteri Cengiz Delice, Çerikli Belde Başkanı Mehmet Şanlı ve yönetim Kurulu'ndan büyük grup arkadaşlar karşıladı .Hatta milletvekilimize Çerikli belediye başkanlığı makamını ziyarete kadar eşlik ettiler. Kendisi ile Çerikli Belediye Başkanlığı önünde çekilen fotoğrafta Delice teşkilatı hazır yer almaktadır." Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haber merkezi