Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, Yahşihan ve Balışeyh ilçe başkanlıklarında değişiklik yapıldı. MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı tarafından yapılan açıklamaya göre, Yahşihan İlçe Başkanlığı'na Adem Demirel, Balışeyh İlçe Başkanlığı'na ise Ahmet Güngör atandı.

İlçe Başkanlıklarında Yeni İsimler

Yahşihan ve Balışeyh İlçe Başkanlıklarının tüm başkan ve yönetim kurulu üyeleri feshedildi. Yeni atamalarla birlikte, ilçe başkanlıklarında değişim süreci başladı. İl Başkanı Abalı, bu zamana kadar görev yapan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni atanan başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Resmi Açıklama

MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdir ve tensipleriyle, Yahşihan İlçe Başkanlığımız ve Balışeyh İlçe Başkanlığımız tüm başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte feshedilmiş olup yerlerine; Yahşihan İlçe Başkanlığına Adem Demirel, Balışeyh İlçe Başkanlığına Ahmet Güngör atanmıştır. Bu zamana kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, yeni atanan başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Yeni Dönem Başlıyor

Yeni atamalarla birlikte Yahşihan ve Balışeyh ilçelerinde MHP'nin çalışmalarının daha da güçleneceği ve partinin hedeflerine ulaşma yolunda önemli adımlar atılacağı ifade ediliyor. MHP'nin Kırıkkale'deki bu değişim hamlesi, parti tabanında olumlu karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi