MHP'de birliktelik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı'yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 İl yönetim kurulu üyelerinin de hazır olmuş olduğu toplantıda Murat Abalı MHP'nin 20 yıllık Kırıkkale Belediyesi özlemini bu seçimde sona erdirmeye kararlı olduklarını dile getirdi.

 MHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve yanındaki heyet Kırıkkale'nin, belediyenin ,MHP'nin bir bütün olduğunu  söylediler. Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının hayata geçirilmesi için 31 Mart 2024 Mahalli İdare seçimlerinde Türk milliyetçilerinin ve Kırıkkale halkının MHP'ye destek verecegini umut ettiklerini vurgu yaptılar.

F B I M G 1705342290555 MHP İl Başkanı Murat Abalı Kırıkkale'de ilçe ve beldelerde ciddi oylar alacaklarını belediye başkanlığı sayısını artırmada kararlı olduklarını ifade etti.Kırıkkale belediyelerinin Amiral Gemisi konumunda olan Kırıkkale Belediyesi'nin de MHP çatısı altında olmasının kendilerine güç Kırıkkale halkına da hizmet olarak döneceğine ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi