PARTİLİLER ENDİŞELİ

İlçe Başkanı Mehmet Duran Ekici Milletvekili Öztürk’ün ziyaretinde karşılamaya gelmedi. MHP yönetici kademesinde yaşanan bu gerginlik tabanda endişe ile izleniyor. Belediye başkanlığı seçiminde sahada istediği desteği bulamayan MHP'liler seçim sonrasında iyice gün ışığına çıkan bu gerginliğin bir an önce son bulmasını ve MHP'de birlik beraberlik rüzgarını yeniden esmesini istiyorlar. Milletvekili ve il teşkilatı arasındaki soğuk rüzgarların bir an önce samimi Rüzgarlara dönüşmesi bekleniyor.

Partinin ağabey konumundaki isimleri bu konuda devreye girmeye başladılar .Emektar partililer ise MHP'nin bu durumunu endişe ve üzüntü ile izliyorlar.

 KÜSKÜNLÜK İLÇELERE Mİ  SIÇRADI ?

Önceki dönem MHP yönetim kurulu üyesi Hacı Çalı’nın babası Ramazan Çalı’nın cenazesinde gün yüzene MHP İl Başkanı Murat Abalı ile Milletvekili Halil Öztürk arasında süre gelen küslük bu kez Delice ilçesine yansıdı. Delice ilçesine sorunların çözümü için ziyarete giden Milletvekili Halil Öztürk, burada ilçe yönetimi tarafından karşılanmadı. Milletvekili Öztürk ile İl Başkanı Abalı arasındaki küslüğün başka ilçelerde de yaşanıp yaşanmayacağı belirsizliği korurken, yaşanan olay hem ilçede hem de Kırıkkale’de şaşkınlıkla karşılandı.

AYIPLANDI

MHP’deki iç çekişme her geçen gün büyümeye devam ederken, ziyarete katılan ilçe halkı İlçe Yönetiminin tavrını ayıpladı. Ne olursa olsun aynı partili iki ismin birbirine selam dahi vermeyecek hale gelmesini ayıplayan vatandaşlar, “Önce Kırıkkale’de ki cenazede selam dahi vermeyenler şimdi de Delice’de bir araya gelmez oldu. Hem Kırıkkale hem de ilçeler için nasıl bir araya gelip ortak hareket edecekler” yorumunu yaptılar.

Kaynak: Haber Merkezi