Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan, İlçe Başkanı Hatice Yaban Tat ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Güzelyurt, Yeşilyazı, İmamoğlu ve Deredüzü köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde, köy halkıyla bir araya gelen heyet, vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinledi. Her köyde büyük bir samimiyet ve sıcaklıkla karşılandıklarını belirten Milletvekili Mustafa Kaplan, bu buluşmaların kendileri için tarifsiz bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Kaplan, bu toprakların kokusunu ve insanların samimiyetini bir kez daha hissetmenin önemine vurgu yaparak, "Bu topraklar bizim; buradaki her insan, her aile bizim büyük ailemiz. Sizlerin güveni ve sevgisiyle, el ele verip Sulakyurt’umuzu hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla dertleşen ve geleceğe dair umutları paylaşan Kaplan, Sulakyurt'u daha güzel yarınlara taşımak için birlikte çalışacaklarını, her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti. "Birlikte büyüyecek, birlikte güçleneceğiz" mesajını veren Kaplan, Sulakyurt'un geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi