AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlü saldırısına sert bir dille tepki gösterdi. Kaplan, Özkan’ın bu saldırısının sadece Cumhurbaşkanını değil, milyonların iradesini hedef alan seviyesiz bir hakaret olduğunu belirtti.

Kaplan, açıklamasında, "Terörist FETÖ’nün karşısında el pençe duran Tuncay Özkan denen insan müsveddesinin Cumhurbaşkanımıza yaptığı sözlü saldırı, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozamaz. Cumhurbaşkanımız, milletimizin sarsılmaz desteğiyle görevini ifa ederken, ona dil uzatanlar aslında bu büyük milletin onuruna saldırmaktadır," dedi.

Ayrıca Kaplan, "Tuncay Özkan bilsin ki, bu millet Cumhurbaşkanına uzanan her eli kırmasını bilir. Türkiye Cumhuriyeti’ni küçük düşürmeye çalışanlar, karşılarında her zaman bu aziz milleti bulacaktır," ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik destek mesajını güçlü bir şekilde vurguladı.

Kaplan’ın bu açıklamaları, AK Parti tabanı ve milletin Cumhurbaşkanına olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyarken, Tuncay Özkan’ın ifadelerine yönelik tepkinin ne kadar güçlü olduğunu da gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi