MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret ederek Kırıkkale'nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını iletti. Ziyaret sonrasında yazılı bir basın açıklaması yapan Öztürk, Bakan Memişoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ilettiğini belirtti.

Görüşmenin verimli geçtiğini ifade eden Öztürk, Kırıkkale'nin doktor, hemşire, ebe, tekniker, teknisyen ve yardımcı sağlık personeli eksikliklerini dile getirdiklerini ve teknik ekipman ihtiyaçlarını ilettiklerini söyledi. Ayrıca, tüm ilçelerde yapılacak devlet hastanelerinin ve diğer sağlık yatırımlarının aciliyetini vurguladıklarını belirtti. Bakan Memişoğlu'nun, bu ihtiyaçların 2025 yılı yatırım programına alınması talimatını verdiğini ve böylece Kırıkkale halkının beklentilerini karşılamada önemli bir adım attığını ifade etti.

Milletvekili Halil Öztürk, "Kırıkkale'nin her sorununa vakıfız ve ihtiyaçlarını gidermek için durmadan gece gündüz çalışıyoruz," diyerek, Kırıkkale halkına hizmet etme kararlılıklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi