Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, haftaya esnaf ziyareti ile başladı ve bu ziyaret sırasında bir çocuğun dileğini anında yerine getirdi. Güzeltepe Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Önal, esnaflarla sohbet edip bereketli kazançlar temennisinde bulundu ve onların isteklerini dinledi.

Ziyaret sırasında, 7 yaşındaki Eymen Kılıç, Başkan Önal'ın yanına gelerek mahallelerindeki parkta salıncak olmadığını ve bir salıncak istediğini söyledi. Minik Eymen'in isteğini dinleyen Başkan Önal, Park ve Bahçeler Müdürü'nü telefonla arayarak gerekli talimatı verdi. Kısa süre içinde Eymen’in parkına salıncak takviyesi yapılacağı öğrenildi. Eymen, Başkan Önal’a teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

Daha Güzel Bir Kırıkkale İçin Çalışmalar Sürüyor

Başkan Ahmet Önal, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir Kırıkkale bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Minik Eymen’in parkına salıncak talebini aldık ve ilgili müdürlüğümüze talimatımızı verdik. En kısa sürede Eymen salıncağına kavuşacak,” dedi. Başkan Önal, esnafın diğer taleplerini de dinleyerek ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi.

Ziyarette Başkan Önal’a, Belediye Meclis Üyesi Recep Can Akbıyık ve İl Genel Meclis Üyesi Özgür Kasapoğlu da eşlik etti. Kırıkkale halkı, Başkan Önal’ın duyarlılığı ve hızlı çözümleri için teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi