Kırıkkale'de faaliyet gösteren Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) fabrikalarında çalıştırılmak üzere, taşeron firma ATK Vip Güvenlik Hizmetleri tarafından personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Kırıkkale MKE fabrikalarında görev yapacak 10 silahlı özel güvenlik görevlisi aranıyor.

Başvuru için adayların en az lise mezunu ve 35 yaşından küçük olması gerekiyor. Ayrıca adayların T.C. vatandaşı olması, adli sicil ve arşiv kaydının temiz olması, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı tedavisi görmemiş olması ve askerlik hizmetini tamamlamış olması şartı aranıyor. İlgili yasaya göre, adayların geçerli bir silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları ve fiziki yeterliliğe uygun olmaları gerekiyor.

Son başvuru tarihi 8 Eylül 2024 olarak belirtilirken, başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru şartları arasında adayların, vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlaması da bulunuyor.

Erkek adaylar için minimum boy şartı 1.67 cm, kadın adaylar içinse 1.62 cm olarak belirlenmiş olup, beden kitle indeksinin 18 ile 30 arasında olması isteniyor.

Kaynak: Haber Merkezi