Kırıkkale Muhafızlar Taraftar Derneği, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Dernek Başkanı Bedir Erdoğan’ın yoğun çabalarıyla, yeni takım adı ve logolu atkıların siparişi verildi. Yeni sezonda Kırmızı Lacivert renklere bürünecek tribünlerde, Muhafızlar Taraftar Grubu olarak birçok etkinlik, kampanya ve organizasyona öncülük etmeyi planladıklarını belirten Erdoğan, büyük bir heyecanla sezonun başlamasını beklediklerini ifade etti.

Muhafızlar Taraftar Grubu, sadece pankart, bayrak ve atkılarla kalmayarak, forma ve polar gibi ürünlerle de Kırmızı Lacivert renkleri şehrin her alanında yaymayı hedefliyor. Bu sezon, önceki yıllardan farklı bir oluşum ve heyecan ile yeni sezona hazırlandıklarını belirten Erdoğan, "Güçlü ve istekli bir şehrin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yönetim elini taşın altına koydu, biz de taraftar olarak sürekli çabalıyoruz. Tek dileğimiz, teknik heyet ve futbolcularımızın da gayreti ile şampiyonluk ipini göğüsleyip, özlenen 2. Lige tekrar kavuşmak. Onların bize bu duygu ve gururu yaşatacaklarına yürekten inanıyoruz," dedi.

Kırıkkale Muhafızlar Taraftar Grubu, yeni sezonda takımını coşkuyla desteklemek için ilk müsabaka olan Tepecikspor karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi