Kırıkkale FK'nın taraftar grubu olan Muhafızlar Taraftar Derneği, kamuoyuna yönelik önemli bir açıklama yaptı. Muhafızlar, inovasyonu bir ihtiyaç unsuru olarak gördüklerini ve bu doğrultuda bazı kararlar alıp hayata geçirdiklerini belirtti. Ayrıca, Kulüp ve Yönetim olarak sil baştan bir düzen oluşturulduğunu ve bu süreçte atılması gereken farklı adımların da altını çizdi.

Açıklamada, Yönetimin bu konuda çalışmalar yürüttüğünü bildiklerini, ancak Muhafızlar Taraftar Grubu olarak konunun daha fazla açıklığa kavuşturulmasını istediklerini ifade ettiler. Özellikle yeni sezonda Protokol Tribünü’nün VIP Tribün olarak adlandırılarak kombine ve bilet satışına açılması talep ediliyor.

Muhafızlar Taraftar Derneği, bu uygulamanın herhangi bir akreditasyon, kimlik veya nüfusa bakılmaksızın herkes için geçerli olmasını ve kulübün genç destekçilerinin bu süreçte herhangi bir engelle karşılaşmamasını arzuladıklarını vurguladı.

Taraftar grubu, Kırıkkale FK’nın başarısı ve kulüp yönetimi ile taraftarlar arasındaki bağın güçlenmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi