Kırıkkale FK’nin yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği ilk antrenmanı, Muhafızlar Taraftar Grubu’nun moral ve motivasyon ziyaretiyle renklendi. Taraftar grubu, gelenek haline getirdikleri antrenman ziyaretini gerçekleştirmek için Fikret Karabudak Stadyumu’nda bir araya geldi. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini ileten grup, takımın birlik ve beraberliğini pekiştirme amacıyla bu ziyareti düzenledi.

Kırıkkale FK, Afyon’da gerçekleştirdiği 1. ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından kısa bir izin yaptıktan sonra Kırıkkale’ye döndü ve hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde çift antrenmanla günü tamamlayan takım, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve dar alanda taktik antrenmanı yaptı. Antrenman boyunca teknik heyet oyunculara sık sık uyarılarda bulunurken, takımın genel havasının iyi olduğu ve oyuncuların hırslı bir şekilde çalıştığı gözlemlendi.

Antrenman sonrasında Muhafızlar Taraftar Derneği Başkanı Bedir Erdoğan, grup adına bir konuşma yaparak takıma tatlı ikramında bulundu. Ziyaret, günün anısına çekilen aile fotoğrafıyla ölümsüzleştirildi ve bu anlamlı buluşma güzel bir anı olarak kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi