Ak Parti Kırıkkale’de Birlik ve Beraberlik Mesajları: Genç, Tüm Oyları Aldı

Ak Parti Kırıkkale Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Muhammed Genç, tüm geçerli oyları alarak yeniden başkan seçildi.

Kırıkkale’de Ak Parti Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi, partililerin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Muhammed Genç, kullanılan 248 oyun tamamını alarak güven tazeledi. Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcıları Kurtcan Çelebi ve Metin Bulut, Antalya Milletvekili ve İl Koordinatörü İbrahim Ethem Taş, geçmiş dönem milletvekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongrede yaptığı konuşmada Ak Parti’nin seçimlere en hazırlıklı parti olduğunu vurguladı. Kandemir, “Milletin kalbinden doğan Ak Parti, milletin hizmetinde büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edecektir,” dedi. Ayrıca, kongrede divan başkanlığını üstlenen Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı da partililere hitap ederek katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kongreye, Kırıkkale’deki tüm belediye başkanlarının ve ilçe teşkilatlarının eksiksiz katıldığı gözlemlendi. Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen kongrede, partililer birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Muhammed Genç’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Necati Tutal, Rıdvan Yıldırım, Demet Tosun, Cihan Aksun, Zülay Bozdemir, Bünyamin Karaca, Yahya Ünal, Hacı Kandil Tilki, Kenan Ece, Hasan Kılıçel, Haydar Şeker, Baki Korkmaz, Necati Selen, Musa Günateş, Celal Eliri, Figen Mesut, Cemal Şen, Mevlüt Korkmaz, İhsan Ersoy, Erkan Ülüsü, Veysel Karakoç, Emine Ezgi Can, Erhan Çalık, Keremcan Bulduker, Mustafa Bozkurt, Gülşen Yeşiloğlu, Bekir Çulhaoğlu, Ahmet Pehlivanlı.

F B I M G 1728829297658AK Parti 8. Olağan Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

F B I M G 1728829316289

Avukat Muhammed Genç genel kurulda merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Partililer yoğun ilgi gösterdi.

F B I M G 1728823530744

F B I M G 1728824554155

F B I M G 1728823515107

Genel kurul sonrası İl Başkanı Engin Pehlivanlı " Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcılarımız Sn. Kurtcan Çelebi, Sn. Metin Bulut, İl Koordinatörümüz Antalya Milletvekilimiz Sn. İbrahim Ethem Taş, Geçmiş Dönem Milletvekillerimiz, Kadın, Gençlik Kolları Yönetimlerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Teşkilatlarımız, çok kıymetli dava arkadaşlarımız ve tüm partililerimizin katılımı ile 8. Olağan Merkez İlçe kongremizi gerçekleştirdik. 

F B I M G 1728824561598

Merkez İlçe Başkanımız Muhammet Genç ve yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyor, kongremizin partimiz, ülkemiz, şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. "dedi.

F B I M G 1728825070258

KendisiAK Parti'nin Karabük'teki kongresinde görevli olduğu için programa katılamayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'da AK Parti 8. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını dileyerek göreve seçilen Muhammed Genç'i tebrik etti.

F B I M G 1728825059767

Geçtiğimiz ay genel merkez tarafından merkez ilçe başkanlığı görevine getirilen ve 8. Olağan genel kurulda görevine devam kararı verilen ilçe başkanı Muhammed Genç, Parti ilkeleri doğrultusunda hareket ederek enerji ve bilgi birikimini AK Parti'nin hizmetinde kullanmaya kararlı olduğunu ifade etti.

 Genç "Kongremizde divan başkanlığı görevini üstlenen İl Koordinatörümüz Antalya Milletvekilimiz İbrahim Ethem Taş’a, teşrifleriyle ilimizi şereflendiren Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Kurtcan Çelebi’ye teşekkür eder, katkılarından dolayı minnettarlığımı sunarım. Merkez İlçe Yönetim kurulumuza, il başkanımıza ilçe ve belde başkanlarımıza, yöneticilerimize, partimizin her daim yanında olan ak saçlı gönüldaşlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ,Parti'ye gönül vermiş tüm partilerimize ,İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize ,eski ve yeni belediye başkanlarımıza ,sivil toplum örgütlerinin başkanlarına, partimiz Seçim Kurulu'nda görevli gönüldaşlarımıza bugün vermiş oldukları destekten dolayı minnettarım .Çok teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Haber merkezi