MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Onur Başaran, 2024 LGS’de Türkiye ve Kırıkkale birincisi olan Özel Başaran Koleji öğrencisi Mert Atay Gül’ü ve 2024 YKS’de AYT sayısal alanında Türkiye 105.si ve Kırıkkale birincisi olan Kırıkkale Fen Lisesi öğrencisi Hamza Altun’u başarılarından dolayı tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

Onur Başaran, gençlere olan inancını dile getirerek, “Bizler geleceğimizin sahibi gençlere sahip çıktıkça, onların da ilimize sahip çıkacaklarına inanıyoruz. Memleketimizin çocuklarına sahip çıkmak; ülkeye, ülke geleceğine sahip çıkmaktır. MÜSİAD olarak bizler her alanda başarının daimi destekçisi olacağız,” dedi.

Aynı zamanda bir eğitimci olan Başkan Başaran, eğitimin ülke kalkınmasındaki önemine vurgu yaparak, “Başarılı gençlere destek verdikçe aslında ülke üretimine, milli-manevi değerlerimize yatırım yapıyor, ülkemizi aydınlık yarınlara güçlü bireylerle hazırlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Başaran, başarılı öğrencilerle bir süre sohbet ederek, onlara olan desteğini yineledi ve başarılarında emeği geçen herkesi tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi