AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Bahşılı ilçesi ve çevresindeki köylere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret programı kapsamında, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'i makamında ziyaret eden Kaplan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaplan, "Cumhur İttifakı olarak halkımıza hizmet yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Birlikte çalışmanın gücüyle Bahşılı’mız için her gün daha güzel projelere imza atıyoruz. Vatan sevgisi ve hizmet aşkıyla dolu yüreklerimizle, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız," ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından, AK Parti Bahşılı İlçe Teşkilatına da uğrayan Kaplan'a, İlçe Başkanı Süleyman Gündoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Güner Taş ve diğer partililer eşlik etti.

Programın devamında Karaahmetli ve Çamlıca köyleri ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan, İl Genel Başkan Vekili Ahmet Şenses, Bahşılı AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Gündoğdu ve İl Başkan Yardımcıları da yer aldı. Kaplan ve beraberindekiler, köy sakinleriyle buluşarak taleplerini dinledi, eksiklikleri yerinde tespit etti ve çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu. Kaplan, "AK Parti iktidarının bu ülkeye kazandırdığı hizmetlerle köylerimizin çehresi değişti, kalkınma hamleleri her yere ulaştı. Karaahmetli ve Çamlıca köylerimiz de bundan nasibini aldı ve almaya devam edecek. İktidarımızın gücü ve tecrübesi sayesinde, sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hizmet, eser ve icraat siyasetimizdir, bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz," dedi.

Ziyaret programı kapsamında son olarak Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır’ı makamında ziyaret eden Kaplan ve beraberindeki heyet, Kaymakam Bozkır'a yeni görevinde başarılar diledi. Bu ziyaretlerde, protokol üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu. Kaplan, Bahşılı halkıyla buluşmalarının ardından ziyaretlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi