AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Gazi Meclisi'nde yasama faaliyetlerinin sona ermesinin ardından Kırıkkale'ye gelerek ilçeleri ziyaret etmeye başladı. Kaplan, Karakeçili, Çelebi ve Hacılar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinleyip çözüm yolları arayacak.

Ziyaret programı kapsamında Mustafa Kaplan, ilk olarak Karakeçili'deki Akköybağı ve Sulubük köylerini ziyaret edecek. Ardından Karakeçili'de esnafla buluşacak ve muhtarlarla toplantı yapacak. Çelebi ilçesine geçerek İlçe Başkanlığı ve Kaymakamlığı ziyaret edecek olan Kaplan, burada da belediye ve muhtarlarla bir araya gelecek.

Ziyaretlerin son durağı Hacılar ilçesi olacak. Hacılar'da belediye ziyareti ve muhtarlarla toplantının ardından esnaf ziyareti ve çay sohbeti gerçekleştirilecek. Mustafa Kaplan, ziyaretleri sırasında vatandaşların yaşadığı zorlukları dinleyip çözüm yolları arayacağını, sevinçlerini paylaşacağını, çocukların umut dolu gözlerinden öpeceğini, yaşlıların bilgece hikayelerini dinleyeceğini ve gençlerin heyecanına ortak olacağını ifade etti. Samimi bir gülümseme ve sıcak bir el sıkışma ile vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini belirten Kaplan, Kırıkkale'deki her köyde ve ilçede vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi