Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı eğitimci Özgür Şahbaz Milliyetçi Hareket Partisi'ni ziyaret ederek aday adaylık sürecindeki destek ve katkılarından dolayı ülkücü camia adına MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı'ya teşekkür etti.

Özgür Şahbaz MHP'nin Kırıkkale belediye başkan adayı belirlendikten sonra da kamuoyunu açıklama yaparak adaylara başarılar dilerken kendisini her zaman MHP'nin yanında olduğunun mesajını vererek siyasi bir olgunluk göstererek beğeni toplamıştı.

Kamuoyunda Özgür Hoca olarak bilinen Özgür Şahbaz kendisinin Ülkücü Hareketin tabanından geldiğini teşkilat doktrin ilkesine sonuna kadar sadık bir siyasetçi olduğunu dile getirdi.

Aday adaylığının Kırıkkale'de kendisine Ülkücü camia ile yüz yüze daha geniş alanda görme şansı verdiğini belirten Kırıkkale TÜRKAV eski başkanı Özgür Şahbaz Milliyetçi Hareket Partisi'nin Devletin bekası ve milletin geleceği için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kesinlikle olması gerektiğini belirterek partinin ve teşkilatın her zaman emrinde olduğunu vurguladı .

Özgür Şahbaz'ın bu özverili demokratik tutumu parti tabanında büyük takdir topladı .MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kırıkkale Belediyesi'ni 20 yıl aradan sonra almak için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi. Başkan Abalı MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışını Kırıkkale Belediyesi'ne getirerek suyu akan ,yolları yapılan bir Kırıkkale'nin özlemini çektiklerini bu görevinde MHP'ye düştüğünü vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi