Öztürk;En çok Belediyeyi MHP kazanacakF B I M G 1709718164918

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ,Milletvekili Halil Öztürk ve belediye meclis üyesi adayları kahvaltıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim çalışmaları her alanda devam ediyor. Kırıkkale'de tüm ilçe ve beldelerinde seçime giren Milliyetçi Hareket Partisi sandıkda en çok kazanan Parti olmaya odaklanmış durumda .

F B I M G 1709718167283

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk kahvaltı sonrasında yapmış olduğu açıklamada seçkin MHP kadrolarının 31 Mart 2024 seçimlerinde sandıkta oy patlaması yaşayacağına inandığını vurguladı.

 Öztürk ,Kırıkkale Belediyesi'nin ve MHP'nin 20 yıllık MHP Belediyesi özlemi bu seçimde son bulması için MHP'nin üretken belediyecilik anlayışının adaylar tarafından halka iyi anlatılması gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Halil Öztürk yapmış olduğu açıklamada " İnanmış kadrolarla geliyoruz . 31 Mart’ta Kırıkkale Belediyesi Üç Hilal’in olacak.Cumhurun Birliği Kırıkkale’nin Dirliği. Halil Öztürk olarak söylüyorum ki Kırıkkale'de seçimde en çok belediyeyi Milliyetçi Hareket Partisi kazanacaktır .Sahadan bunun mesajlarını alıyoruz .MHP'ye büyük bir teveccüh var. Ülkenin bekasını dertlenen MHP Yerel seçimde de milletin hizmetini dertlenmektedir"dedi.

Kaynak: Haber merkezi