AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, bir mesaj yayınladı. Pehlivanlı, açıklamasında partinin kuruluşundan bu yana geçen süreci değerlendirirken, AK Parti'nin Türkiye'ye ve millete hizmet yolundaki kararlılığını vurguladı.

Pehlivanlı, 14 Ağustos 2001'de başlayan bu kutlu hareketin bugün 23. yaşına girdiğini belirterek, “Kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatlarımızda görev almış Milletvekili ve Belediye Başkanlarımıza, İl ve İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimize, Mahalle ve köy temsilcilerimize ve sandık görevlilerimize kadar her kademede görev almış arkadaşlarımıza saygılarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Pehlivanlı, AK Parti'nin davasının Türkiye'nin davası olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Bugün kurumsal bir yapı olarak AK Parti’nin kuruluşunun 23. yılını kutlamamıza rağmen davamız binlerce yıllık geçmişe sahip. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için gece-gündüz çalışan bir partidir.”

Pehlivanlı, partinin kuruluşundan bu yana milli iradeyi üstün kılmak için her türlü güç odaklarıyla mücadele ettiğini, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri ve işbirlikçilerinin milletin birliğini ve huzurunu bozmasına izin vermediklerini vurguladı. Ayrıca, bu örgütlerin ve hain yapıların oyunlarını milletle birlikte bozmayı başardıklarını ifade etti.

Son olarak Pehlivanlı, AK Parti'nin milletle olan gönül bağını kimsenin zedeleyemeyeceğini belirterek, "Milletimizin kalkınması, mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşaması, gençlerimizin geleceğe umutla bakması ve her bir insanımızın kendini güvende hissetmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Milletimize hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. 23 yıldan bu yana milletimiz de her fırsatta kendi içinden çıkan partimizi desteklemiştir. Bu duygularla partimizin her bir kademesinde görev alan yol arkadaşlarımıza teşekkür eder, tüm milletimizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi