Foto Grid 20240819 074411721-1

Kırıkkale'nin simge isimlerinden olan ve yıllardır Zafer Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki trafik akışını gönüllü olarak yönlendiren "Polis Adem" lakaplı sevimli polis memurunun evi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında büyük hasar gördü. Bu üzücü olayın ardından, şehrin dört bir yanından Polis Adem'e destek yağdı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk başta olmak üzere, şehrin pek çok önde gelen ismi ve iş insanları, Polis Adem'in acısına ortak oldu. Eğitim camiasının tanınmış simalarından Özcan Kılıç da destek verenler arasında yer aldı.

Kırıkkale halkı, Polis Adem’in evinin onarılması için başlatılan girişimlere yoğun ilgi gösterdi. Yapılan bu destek ve yardımlar, şehrin sevilen siması Polis Adem'in yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Şehirdeki bu dayanışma ruhu, Polis Adem'in evinin yeniden inşa edilmesi sürecinde büyük bir rol oynadı ve halkın takdirini kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi