Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonu ile birlikte bayramlaşma ziyaretlerine başladılar.

Mübarek kurban bayramı sonrasında Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ziyaretlerine İl Sağlık Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Verem Savaş Dispanseri ile başladı. Şube Başkanı Akdoğan ve heyeti İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret ederek, kurban bayramını kutladı. Ayrıca Şube Başkanı Akdoğan, Sayın İl Sağlık Müdürüne Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuvası 2024 için hazırlanmış formasını teslim etti.

Bayram ve bayramlaşma geleneği üzerine gerçekleştirilen sohbette İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş “Sağlık-Sen Şube Başkanımız Akdoğan ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sağlık camiamız olarak bir bayramı daha idrak etmiş bulunuyoruz. Görevi başında bulunan sağlık çalışanlarımıza sağlık hizmetimize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kurumumuz çalışanlarının ve kıymetli Kırıkkale halkının bayramlarını tebrik eder, nice bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşmayı niyaz ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Başkan Akdoğan ise “Sayın İl Sağlık Müdürümüzün nazik karşılamalarından dolayı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak kendisine teşekkürlerimizi ifade ederiz. Ayrıca yakın zamanda finaline yaptığımız Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuvası 2024’e sağlamış olduğu katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürü borç biliriz. Sağlık ve sosyal hizmet camiamız tüm bireyleri ile birlikte büyük ve çok güzel bir ailedir. Bu güzel ailenin geçmiş Kurban bayramlarını tebrik eder, Cenab-ı Hak’tan ibadetlerimizin kabulünü ve daha nice bayramlara birlikte sağlık ve mutlulukla ulaşmayı, bu güzel ülkemize de müreffeh yarınlar nasip etmesini dileriz. İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığın barış ve huzur dolu yarınlara bir an evvel ulaşmasını dua ederiz.” şeklinde duygularını dile getirdi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve heyeti İl Sağlık Müdürlüğünde ziyaretlerde bulunarak akabinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi, Başhekim Yardımcısı, Hastane Müdürü ve Başhemşireyi ziyaret etti. Akabinde Verem Savaş Dispanserini ziyaret eden Akdoğan ziyaretlerini sonlandırdı.

Kaynak: Sağlık-Sen