Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcılarından Okan Özsoy, İş Yeri Temsilcilerinden Ali Garip ve Mehmet Erduran, Engelli Kolları Başkanı Kudret Özçam ile birlikte Kırıkkale’nin Keskin  ilçesine ziyaretlerde bulundu.

Keskin İlçe Devlet Hastanesi ve Keskin 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu  ziyaret eden Şube Başkanı ve heyetini Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Salih Süha Çetin ve Keskin İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Murat Çaykara ağırladı.

Ziyarette Başkan Akdoğan “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak sürekli sahada mesai arkadaşlarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sağlık camiamızı görev alanlarına ziyaret ederek hem gereksinimlerini hem de isteklerini, taleplerini yerinde görme fırsatımız oluyor. Her zaman söylediğimiz gibi biz birlikte çok güzel bir aileyiz, bu yüzden de sık sık bir araya gelmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin “Birlikte rahmet, Ayrılıkta azap vardır” dediği gibi bu birlikteliğe değer veriyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Ziyaretler karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

Kaynak: Sağlık-Sen