Cumhuriyetimizin 100. Yıl münasebetiyle Ankara'da düzenlenen boks turnuvasında MKE Mühimmat Spor adına başarı elde eden başkanı İhsan Çağatay ÖNCEL Bey makamında ağırladı.

  25/29 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen 38 kulüp 419 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya 9 sporcu ile iştirak eden MKE Mühimmat spor Boks takımımız 1 Altın, 4 Gümüş, 2 Bronz madalya olmak üzere toplamda 7 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurmuştu.

  ŞAMPİYONLAR ÇAĞATAY BEYİN MAKAMINDATurnuvada üstün bir performans sergileyen sporcularımız ve emekleri geçen antrenörlerimizi kulüp yönetimi adına, makamında ağırlayan Mühimmat Spor başkanı Çağatay Öncel Bey sporcularımıza tebrik ve teşekkürlerini iletti.

  Çağatay Bey'i makamında ziyaret eden boks kulübü "bu başarının hep birlikte gerçekleştiğini ve bu başarının elde edilmesinde Mühimmat Spor adına Sayın başkanımız Çağatay Bey'in büyük desteklerinin olduğunu" beyan ederek kazanılan madalyaları ve takım olarak kazandıkları 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nı kendisine takdim ettiler.

Editör: Müjgan BARIŞ