Kırıkkale Spor tarihinde tarihi bir olay yaşandı .

Başkan Kocaoğlu’ndan büyük vefa 

F B I M G 1714843551728Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12 grupta Kırıkkale'yi temsil eden Türk Metal 1963 spor, Bartınspor karşılaşmasının ardandan şampiyonluk kupasını kaldırdı. Türk Metal 1963 spor kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu kupayı Kırıkkale’ye getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Başkan Kocaoğlu, şampiyonluk kupasını kaldırmanın arkasından 24 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybeden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak’ın mezarına götürdü. 

Şampiyonluk kupasını alan kırmızı -lacivertli ekibin Başkanı Kocaoğlu, kupayı mezar taşının yanına koyarak dua edip mezardan ayrıldı. 

Kocaoğlu yaptığı açıklamada “merhum Genel Başkanımız Pevrül Kavlak’a şampiyonluk için söz vermiştik, sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyum” dedi. 

Spor kamuoyunda ise Başak. Kocaoğlu’nun bu hareketi büyük vefa olarak yorumlandı

BAL Ligi'nde mücadele eden Türk Metal 1963 sporun başkanı Serkan Kocaoğlu bugün Kırıkkale'de oynanan Bartınspor maçından sonra alınan şampiyonluk kupasını spora büyük ilgi gösteren merhum Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pervül Kavlak'ın mezarına götürerek duygulu sözler sarfetti.

Türk Metal 1963 Sporun hayata geçmesinde ve şampiyon olmasında büyük katkısı olan merhum Pevrül Kavlak'ın kabrinde duygu ve vefat dolu bir konuşma yapan Başkan Serkan Kocaoğlu "Rahat uyu büyük başkan. Sözümü yerine getirdim .Gönül yanını getirip yan yana fotoğraf çektirmek isterdim .Devrin daim mekanın cennet olsun." Serkan Kocağlu'nun bu davranışı spor camiasında ve Kırıkkale'de takdir toplarken sporda vefanın da en güzel örneklerinden birini topluma göstermiş oldu.

Kaynak: Haber merkezi