Kırıkkale için büyük önem taşıyan Küçük Sanayi Sitesi Projesi, uzun uğraşlar ve yoğun çalışmalar sonucunda nihayet ihaleye çıkıyor. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, şehrin kalkınması için hem mecliste hem de bakanlıklarda büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti.

Milletvekili Kaplan, "Kıymetli hemşehrilerim, bildiğiniz üzere uzun uğraşlarımız sonucu yatırım planına alınan Küçük Sanayi Sitesi ihalemiz, aşırı düşük teklif sebebiyle iptal edilmiş ve tasarruf tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmişti. Seçim öncesi Küçük Sanayi Sitesi esnafına ve siz değerli hemşehrilerimize verdiğimiz söze istinaden, acilen TOKİ Başkanımızı ziyaret ederek ihalenin aciliyetle yapılmasını talep etmiştik. Sayın Başkanımızın ivedilikle ilgilileri talimatlandırması sonucu ihale süreci başlatıldı ve ihale tarihimiz resmi sitede yayınlandı," dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Projesi'nin ihalesi 19 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.30’da gerçekleşecek ve hemen ardından proje hızla başlayacak. Kaplan, projeye destek veren Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Ömer Bolat ve TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'a şükranlarını sundu.

Milletvekili Kaplan, "Şehrimiz için hem mecliste hem bakanlıklarda hem de sahada var gücümüzle çalışıyoruz. Küçük Sanayi Sitesi Projesi'nin tekrar kapsama alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı. Projenin başlamasıyla birlikte Kırıkkale'nin sanayi alanında önemli bir adım atılmış olacak.

Kaynak: Haber Merkezi