Sevgi Evlerinde devlet sıcaklığı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas devletin herkesin devleti olduğunu mesajını her alanda vermeye devam ediyor. Kurban Bayramında devlet çocuklarını ve yaşlıları unutmadı. Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali Makas burada çocuklarla bayramlaştı. 

DEVLET HERKESİNDİR

Çocuklara Bayram harçlığı dağıtan Vali Makas daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezinde, engelli bireylerle buluşan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'a Babalar Günü için sürpriz pasta kestiler. 

F B I M G 1718606367835

Kırıkkale'de hizmet veren Bozdemir Bakım Merkezinide ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutlayan Makas, Devletin şefkatli yüzünü gösterdi. 

EŞLİ KATILIM

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada "Sayın Valimiz Mehmet Makas  ve eşi Elif Makas Hanımefendi, Kurban Bayramı nedeniyle Çocuk Evlerini, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ve Bozdemir Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Evlerde ve bakım merkezlerinde hizmet alan vatandaşlarımız ile yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve Hanımefendi, vatandaşlarımızın ve görevli personellerin bayramlarını kutladı." ifadeleri kullanıldı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makasın bu anlamlı ziyareti "Devlet herkesin Devleti" olduğu mesajını bir kez daha kamuoyuna sundu.

Kaynak: Haber merkezi