İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi'nin atanmasının ardından bugün akşam saatlerinde İyi Parti saflarından istifa haberi geldi .

İyi Parti Merkez İlçe başkanı Burhan DöğScreenshot 20241011 220754 Facebookeroğlu yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini dile getirdi.

Burhan Döğeroğlu kamuoyuna şu açıklamayı yaptı

Değerli Kırıkkaleli Hemşerilerim

Bugüne kadar İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı ve Üst Kurul Delegesi olarak sizlere hizmet etmenin onurunu yaşadım. Siyasetçinin görevi, halkının sesi olmak ve sorunlara çözüm bulmaktır. Siyaset, toplumsal refah için büyük önem taşıyan bir alan, siyasetçi ise bu yolda fedakarlıkla hizmet eden bir neferdir. Ben de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin bir neferi oldum.

Ancak bugün, görevimden ayrıldıgımı  sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu kararı alınırken, Kırıkkale halkına olan sevgim ve saygım, partimize olan inancım asla değişmedi. Görev süresi boyunca bana destek olan Merkez İlçe Teşkilatında benimle birlikte yol yürüyen dava arkadaşlarıma teşkilat üyelerimize, herkese ve en önemlisi, Kırıkkale halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı görevimi devrederken, bundan sonra da Kırıkkalenin yanında olmaya ve Kırıkkale'nin geleceği için çalışmaya devam edeceğim. Yeni görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyor, herzaman onları destekleyeceğimi onların yanında olacağımı belirtmek istiyorum.

Burhan Düğeroğlu
Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı ve Üst Kurul Delegesi

Kaynak: Haber merkezi