Kırıkkale ilimizde faaliyet gerçekleştiren Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Yönetiminde değişiklikler meydana geldi.

SENDİKAMIZ VE ÜYELERİMİZ ADINA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Konu ile ilgili Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Yaşar HÜSEYİNOĞLU ‘‘Konfederasyonumuza üye olan Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikasının 05.08.2022 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi adına köklü değişikliklerle yeni bir dönemin adımları atılmış oldu. Merkez Yönetim Kurulumuzun takdiri ile Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına Fatma DAĞ YILMAZ getirildi. Alınmış olunan karar ile Fatma DAĞ YILMAZ Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası bünyesindeki ilk Kadın Şube Başkanı oldu. Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi yeni yönetim kurulumuzdaki dava arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sendikamız ve üyelerimiz adına hayırlı ve uğurlu olsun.’’ Dedi. 

İLK KADIN ŞUBE BAŞKANI OLARAK GÖREV ALACAĞIM İÇİN GURURLUYUM .

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatma DAĞ YILMAZ ‘‘Kırıkkale de ilk kadın şube başkanı olarak görev alacağım. Bu benim için çok büyük bir onur ve çok büyük bir sorumluluk alanıdır. Kadınlar özellikle dinleme becerisi, paylaşım ve iş birliğine yatkınlık gibi doğalarında var olan bazı özellikler aracılığıyla çevresel ve sosyal uygulamaların teşvik edilmesine daha fazla katkıda bulunurlar. Özellikle kadınların hak mücadelesine karşı en büyük destek Tüm Kamu-Sen Sağlık sendikası yönetiminden gelmektedir. Ekibim ile gurur duyuyor ve herkes adına teşekkür ediyorum. Tüm Kamu-Sen Sağlık Kırıkkale Şubesi olarak emeğin ve emekçinin bekçisi olacağız. Kardeşlik, adalet ve samimiyet ile yürüdüğümüz bu yolu maddi kazanç kapısı ve ek bir meslek olarak görmeden üyenin en üst yararını gözeterek ilerletmeye gayret edeceğiz. Ulaşılabilir, erişilebilir ve konuşulabilir bir sendika yönetimi olarak üyelerimizin her zaman yanında olacağız. Bizler şube olarak tüm emekçi kardeşlerimizin sesini duyuracağız. Unutmayalım ki biz ancak ve ancak birlikte olduğumuz takdirde dünyayı değiştirecek güce sahip olabiliriz. Birlikte hareket etmek, her zorluğun üstesinden gelmemizi sağlayacaktır. Kırıkkale ilimiz bünyesindeki üyemiz olsun yada olmasın bütün sağlık çalışanları ile birlikte hareket ederek sorunları ve bu sorunlara yol açan nedenleri hep beraber aşacağız. Bu görevi şahsıma ve yönetimime layık gören merkez yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kaynak: Haber merkezi