F B I M G 1714833017266Son maçta yenildik... Yine de şampiyon 

Türk Metal 1963 Spor sezonun Kırıkkale'deki son maçında Bartınspor'a 2-1 yenilmesine rağmen geçtiğimiz haftalarda şampiyonluğu garantilediği için ligi lider olarak tamamladı .

F B I M G 1714833029856

Kırıkkale olarak uzun zamandır şampiyonlukları özlemiştik ,uzun zamandır kupa kaldırmamıştık ,uzun zamandır bir üst lige çıkamamıştık.

3.LİĞDE İKI TAKIM VAR

Bizlere bu sevinci yaşatan BAL Ligi'nde şampiyon olan Türk Metal 1963 Spor Kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu ,yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro , futbolcular, taraftarlar ve Türk Metal Sendikasına Kırıkkale adına teşekkür ediyoruz.

Bölgesel Amatör ligde şampiyonluğu geçtiğimiz hafta garantileyen Türk Metal 1963 Spor bugün kendi evinde Bartınspor'a 2-1 yenilmesine rağmen şampiyon olarak ilan edildi.

TEŞEKKÜRLER

Bu sonuca rağmen ikinci takımımız şampiyonluğunu ilan etti . Kırıkkale'nin 3. ligde 2. takımı olarak gelecek sezon mücadele edecek olan Türk Metal 1963 şehrimizin spor sevgisini yükselterek yeni bir taraftar kitlesi oluşumuna vesile oldu. Kırıkkale spor camiasına büyük bir sevinç yaşattı.

Şampiyonun son maçını Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu tribünde birlikte izlediler.

Kaynak: Haber merkezi