Sosyal medyada güçlü bir otoriteye, aktif bir kitleye sahip olmanın önemi artık herkes tarafından biliniyor. Çünkü sosyal medya platformları, düşünceleri, çalışmaları ve yaratıcılığı paylaşmak ve etkilemek için insanlara imkân sağlıyor. Böylesine hızlı ve dinamik bir pazarda kaçınılmaz bir ihtiyaç ortaya çıkmıştır: “etkileşim”. Markanızın hedef kitlenizle çevrimiçi platformlarda ne kadar iyi bağlantı kurduğunu anlamak için önemli ölçütlerden biridir. Sosyal medya etkileşimlerini takip ederek, hem kendi müşterilerinizin hem de rakiplerinizin müşterilerinin davranışları, tercihleri, şikayetleri, istekleri ve kullanıcı profilleri ​​hakkında değerli bilgiler edinebilirsiniz. Bu, hedef kitlenizin ihtiyaçlarına daha iyi uyarlanmış daha etkili kampanyalar ve stratejiler oluşturmanıza olanak tanır. Subsboost.com, müşterilerinin talepleri doğrultusunda, bu etkileşim desteğini güvenli bir şekilde sunuyor.

Sosyal medyada ve dijital pazarda rekabet etmeyen profesyonellerin şansı, artık neredeyse yok denecek kadar az. SubsBoost.com, dijital pazarda ve çevrimiçi platformlarda, kendinizi ve işinizi en iyi şekilde temsil etmenin yöntemlerini araştırıp açıklayan, bu konuda çalışmalar yapıp etkileşim ürünleri üreten, sosyal medyada gücünüzü geliştirmeye yardımcı olan bir şirkettir.

SubsBoost, potansiyelinizi ateşlemek için bir aracı olacaktır. Dijital pazar ve piyasa çok hızlıdır. Her şey bir anda akıp gider. Karşınızda bir sürü rakibiniz olacaktır ve bu hızlı dinamiklerle baş etmenin en güçlü yolu, onlardan daha fazla “görünür” olmaktır. Görünür olmanın yolu, algoritmalardan geçiyor. Sosyal medya ağlarının akışlarında göstermek için seçtiği içerikler, beğeni, görüntülenme, oynatma, takip edilme gibi etkileşim sinyallerinin ne kadar yüksek olduğuna bağlıdır. 

SubsBoost, işte tam da bu noktada devreye girer. Potansiyelinizi arttırabilecek çözümler üretir. Satın aldığınız etkileşimle beraber popülariteniz artar. Böylece daha fazla organik büyüme sağlanır. Organik büyüme ile beraber etkileşim satın alma yöntemi sayesinde, hedef kitleniz katlanarak büyüyebilir.

SubsBoost Nedir?

SubsBoost, markanızın/işletmenizin veya bireysel çalışmalarınızın sosyal profillerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacak stratejiler geliştiren, bu stratejiler doğrultusunda etkileşim ürünleri hazırlayan bir oluşumdur. Bünyesindeki geliştiriciler, eğitimli ve deneyimli sosyal medya uzmanları, geliştiriciler ve pazarlama uzmanları sayesinde, sosyal medya varlığını güçlendirmek için çeşitli hizmetler sağlar.

Bir başka deyişle, SubsBoost, çeşitli premium hizmetler ve bu hizmetlerle ilgili müşteri desteği sağlayan, alanında lider bir sosyal medya mağazasıdır. SubsBoost ile dijital pazardaki hakimiyetinizi hızla artırabilir ve çevrimiçi varlığınızı büyütebilirsiniz. SubsBoost, müşterilerinin talepleri doğrultusunda, güvenli şekillerde etkileşim desteği sunar.

Sosyal medya profillerinizi büyütmek için tek başınıza mücadele etmenize gerek yok. On binlerce işletme sahibi ve birey, pazar erişimini ve marka bilinirliğini arttırmak, çalışmalarını tanıtmak için bu tür dijital araçları kullanıyor. Sosyal medya ve dijital pazar tarafından gereken “onay ihtiyacı”, yemek tesliminden yedek otomobil parçalarına, güzellik merkezlerinden yapı ürünlerine kadar çok çeşitli sektörlerde büyük bir öneme sahip.

SubsBoost’un web sitesinde, çevrimiçi pazarlardaki varlığınızı büyütmeye katkı sağlaması için, her türlü medya platformu için gerekebilecek kaliteli hizmetleri, uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Etkileşim satın almanın faydaları nelerdir?
Çoğu insan satın alma kararı verirken sosyal çevresinin görüşüne güvenir. Statista Consumer Insights'ın verilerine göre, birçok insan, hayatlarını bizimle sosyal medyada özgürce paylaşan ve kendini tanıdıklarımız gibi hissettiren dost canlısı insanlara, yani influencerlara güveniyor.

Etkileşim satın almanın en büyük faydası, insanların fikir ve düşüncelerini etkileyebilme ve bu sayede elde edebileceğiniz para, kazanç, otoritedir. Mümkün olduğunca insana hitap edebilmenin yolu ise yüksek etkileşim sinyallerinden (takipçi, abone, beğeni, izlenme, görüntüleme, vb.) geçer. İnsanların fikirlerine nüfuz edebilme gücü çok kazançlı olabilir ama bir engel var: Bu güce sahip olmak isteyen daha bir sürü kişi var. Onlardan farklı olmak, algoritmalarda onların önüne geçmek için bir desteğe ihtiyaç duymanız gayet olağandır. SubsBoost da size bu desteği sunabilecek ürünleri bünyesinde barındıran bir etkileşim mağazasıdır.

Satın aldığınız etkileşim, kaliteli içeriklerinizle birleşince, bir kartopu etkisi göstererek büyüyecektir. Yüksek etkileşim ve takipçi sayısı, profilinizi ve içeriklerinizi ziyaret eden kullanıcılar için bir kriter olacaktır. Çünkü, insanlar yüksek takipçili/etkileşimli hesapları daha fazla ciddiye alma eğilimindedirler. Bunun yanı sıra, daha fazla etkileşim, arama motorlarında daha iyi sonuçlar ve sıralama demektir. İşletmeniz/markanız için daha fazla müşteri ve müşteri adayı demektir. Yüksek etkileşim ve takipçi miktarı, güvenilir bir imaj sergilemenize yardımcı olur.

Daha fazla etkileşim ve takipçi, daha fazla iş birliğinin kapılarını aralar. Yüksek etkileşim ve takipçi sahibi olduğunuzda, daha çok sponsorluk ve ortaklık teklifi gelebilir.

SubsBoost'un özelliği nedir?

SubsBoost’u alanındaki diğer servis sağlayıcı firmalardan öne çıkaran, hepsi birbirinden daha önemli birçok özelliği vardır:

·         Risksiz ve garantili ürünler: Alanının en iyisi olan sosyal medya uzmanlarından oluşan bir ekibe sahiptir. Teslimatlar hızlıdır ve yüksek güvenlik protokolleri altında gerçekleşir. Yapacağınız alışverişlerde, SubsBoost tarafından kaynaklanan bir sorun çıkması durumunda zararınız telafi edilir.

·         Gizlilik garantisi: Verileriniz toplanmaz, saklanmaz ve üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

·         7/24 canlı destek hattında özel müşteri desteği: Müşteri destek personeline her an ulaşılabilir.  Bir sorun olduğunda SubsBoost ekibiyle hemen iletişime geçebilirsiniz.

·         En iyi sonuç arayışı: Hem müşterilerinin büyümelerine hem de kendi büyümelerine de odaklanırlar. Dijital pazarlamayla ilgili çalışmaları daima takip ederler ve her yeniliğe uyum sağlamaya çalışırlar. Ürünler ve hizmetler sürekli geliştirilir ve piyasadaki rekabete göre düzenlenir. Müşterilerin ve kullanıcıların geribildirimleri dikkate alınır.

·         Kullanım kolaylığı ve kolay sipariş sistemi: Modern ve fonksiyonel bir arayüze sahip olan web sitesinde alışveriş oldukça kolay ve hızlıdır.

SubsBoost, müşterilerinin ödediği paranın karşılığını hakkıyla teslim eden, sonuç odaklı bir şirkettir. Misyonu, sosyal medyada ve genel olarak dijital pazarda büyüme ve gelişmeye yardımcı olmak, bireylerin ve markaların daha çok tanınması için gerekli olan etkileşim desteğini daha çok kullanıcıya ulaştırabilmektir. Sosyal medya pazarlaması konusunda sahip oldukları bilgi ve uzmanlık sayesinde, rekabet ortamında avantaj elde etmeye ve etkileşim arttırmaya katkı sağlar. 

Fiyatlar ve Hizmet Çeşitliliği

Birçok sosyal medya platformu için çeşitli büyüklüklerde ve türlerde etkileşim paketleri mevcuttur. Web sitesinde her paketin yanında açıklaması ve fiyatı belirtilmiştir. SubsBoost’un en önemli özelliklerinden biri de farklı bütçelere hitap edebilmesidir. Hem küçük bir başlangıç yapmak isteyen hem de büyük paketlere ihtiyacı olan kullanıcılara yönelik çeşitli seçenekler vardır ve hepsi de oldukça hesaplıdır.

Farklı Ödeme Yöntemleri

Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Google Pay, gibi ödeme seçenekleri mevcuttur. 3d güvenli ödeme sayesinde her şey kontrol altındadır. Ödeme ile ilgili bir alternatif gerekirse veya bir sorun yaşanırsa, müşteri destek hattından iletişime geçilebilir.

SubsBoost'ta beğeniler ve aboneler nasıl satın alınır?
 

Anlaşılır arayüzü ve kullanım kolaylığı sayesinde, beğeni ve aboneler başta olmak üzere, SubsBoost web sitesi üzerinden pek çok etkileşim sinyali hızlı bir şekilde satın alınabilir.

1.                  İhtiyacınız olan etkileşim türüne karar verin ve sitede ihtiyacınız için en uygun olacak paketi arayın. Ürün açıklamasını okuyun. Her şey istediğiniz gibiyse “satın al” seçeneğiyle süreci başlatabilirsiniz.

2.                  Siparişinizin yönlendirileceği içerik için bir URL girin. Satın alma işlemi, kişisel hesabınıza tam erişim gerektirmez. Bu yüzden hesabınızın şifresi gibi kişisel bilgilere ihtiyaç duyulmaz. Sadece etkileşimin gönderileceği bağlantı adresi ve onay metninin gönderileceği e-posta gereklidir.

3.                  Ödeme seçenekleri arasından size en uygun olanı seçip bilgilerinizi girin. İşlem sonunda onay için bir e-posta alacaksınız ve teslimat kısa süre içinde başlayacak.

İstediğiniz paket web sitesinde bulunmuyorsa, canlı destek hattıyla iletişime geçebilirsiniz. İstediğiniz paket türünü belirtin ve bu hizmetin sağlanıp sağlanamayacağı konusunda fikir alışverişinde bulunun.

SubsBoost kullanmanın herhangi bir riski var mı?

SubsBoost kullanmanın bir riski yoktur. Her şey garanti kapsamında ve güvence altındadır. Hesabınızı tehlikeye atabilecek şüpheli bir hareket olmayacaktır.

Etkileşim satın alırken şüpheci yaklaşmak mantıksız değildir. Reklam ve etkileşim için kısıtlı bir para ayırmak ve bundan maksimum verim almak, gayet makul bir istektir. Endişeli yaklaşmaya sebebiyet veren şey ise güvensizliktir. Çünkü gerçekten de etkileşim vadeden ama karşılığını teslim etmeyen servis sağlayıcıları da olmuştur.

SubsBoost, bu güvensiz önyargıyı yıkmayı hedeflemiştir. Dijital pazarda etkileşim servislerinin kalite standardını ve bu servislere duyulan güven duygusunu yükseltmiştir.

 Sonuç: Neden SubsBoost'u seçmelisiniz?

Dijital pazarlamada beğeni, tıklanma, takipçi sayısı, görüntülenme gibi etkileşim sinyalleri, tahmin ettiğinizden daha önemli rol oynuyor. Bu sinyaller, bir markanın, işletmenin, kuruluşun veya bireyin kendi alanında ne kadar otoriteye sahip olduğunun bir göstergesi haline geldi. Çoğu kullanıcı, takip butonuna tıklamadan önce hesaptaki takipçi sayısını ve genel etkileşim oranını dikkate alır. Bu “sosyal otorite kanıtı”, marka bilinirliğinizi sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Etkileşim satın almak, çeşitli platformlarda sosyal medya hesabınızın varlığını arttırmak için bir yatırımdır.

2021'de küresel sosyal medya analiz pazarının değeri yaklaşık yedi milyar ABD dolarıydı. 2028'de ise 26 milyar doları aşması bekleniyor. Sosyal medya analiz araçları, diğerlerinin yanı sıra, müşteri deneyiminin yanı sıra pazarlama yönetimini yönetmek ve rekabet istihbaratı elde etmek için kullanılıyor..

Alanınızda “uzman” olsanız bile, bilgi ve kabiliyetlerinizi doğru zamanda doğru kişilere tanıtamazsanız, potansiyelinizi kaybedebilirsiniz. Bu bilgi ve kabiliyetlerin en iyi tanıtılacağı yer ise sosyal medyadır. Ancak bir dezavantajı var: kendini kanıtlamak isteyen çok kişi olduğu için akış çok hızlıdır ve her an gözden kaybolma tehlikeniz vardır. Platformların vitrininde yer almak, algoritmalarda öne geçmek için etkileşime ihtiyaç duyarsınız.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, marka mesajlarını duyurmak, kazanç/gelir sağlamak ve kitlelerle iletişime geçmek için sosyal medya etkileşimi satın almak, neredeyse bir gereklilik haline gelmiştir. Amaçlarınız çok çeşitli olabilir: daha hızlı büyümeye ve hedef kitlesi yaratmaya çalışan yeni bir hesap, halihazırda sahip olduğundan daha fazla desteğe ve büyümeye ihtiyaç duyan bir profil, hedef kitlesi üzerinde araştırma yapmak isteyen bir marka… Hemen hemen her şey ve herkes için gerekli olabilecek bir hizmet.

SubsBoost ise işte tam da burada devreye girer. Hem şirketlerin hem de bireylerin ihtiyaçlarına hitap eden ve sürekli büyüyen sosyal medya tanıtım hizmetlerine sahiptir. Profesyonel yaklaşımıyla, müşterilerine daima kusursuz bir tecrübe sunmak için çalışır. Onu rakiplerinden ayıran hesaplı ürünleri, müşterilerine gösterdiği ilgi, kullanım ve ödeme kolaylığı gibi özellikleri sayesinde ideal bir sosyal medya etkileşim mağazası olmuştur.

Kaynak: Reklam