Sulakyurt Belediyesi, Kırıkkale'nin ilçesi olan Sulakyurt'ta aziz şehitlerini anmak amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, İlçe Kaymakamı Hasan Burak Bilir, ilçe jandarma komutanı, İl Özel İdare Müdürü, Vakıf Müdürü ve İlçe Müftüsü, Güzelyurt, Ağaylı ve Kalekışla şehitliklerini ziyaret ederek, şehitlerimizin hatırasını yaşattılar.

Ziyaret sırasında aziz şehitlerimizin Akkoç, Zeytün ve Öztürk ailelerine de taziye ve destek ziyaretinde bulunuldu. Şehitliklerde Yasin-i Şerif okunarak şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, şehit ailelerine yapılan ziyarette, "Aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onların fedakarlıklarını unutmamak için buradayız. Milletimiz onlara minnettar," dedi.

Ziyaret, Yasin-i Şerif okunması ve dualar edilmesinin ardından sona erdi. Sulakyurt Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği, şehitlerimizin hatırasının yaşatılmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi. Belediye yetkilileri, bu tür ziyaretlerin ve anma etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, Sulakyurt halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladılar.

Kaynak: Sulakyurt Belediyesi