Taraftarların desteği Harun Ulusoy'a yoğunlaşıyor

Kırıkkale'nin ortak paydası ,ortak değeri ,ortak heyecanı olan Kırıkkalegücü FSK'nın ligde küme düşme hattına inmesi şehirde endişe ve tepkiye sebep oldu.

Mevcut  klüp yönetimi ve şehir yöneticilerini suçlayan taraftarlar Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı ve spor camiasıyla yakın bağları bulunan Harun Ulusoy'u kurtarıcı  umut olarak görmeye başladılar.

15 takımın yer aldığı ve 3 takımın küme düşeceği tüm grupta Kırıkkalegücü düşecek 3 takım listesine inmiş durumda.55 puanla Aliağa FAŞ takımının lider olduğu grupta Kırıkkalegücü 20 puanla küme düşme hattında 13. sırada bulunuyor. 10 puanla 14. sırada Malatya Arguvan ve 9 puanla son sırada Tarsus İdman Yurdu yer alıyor. Ligin bitimini 6 hafta kaldı. Kırıkkalegücü'nün puan alıp yukarı çıkmaması durumunda maalesef ki takımımız küme düşme tehlikesiyle baş başa kalacak. 

Kırıkkalegücü'nün  seçimden sonra 4 hafta maçı var. Yeni belediye başkanının takıma büyük bir moral vermesi durumunda alınacak puanlarla Kırıkkalegücü taraftarları kümede kalmayı umut olarak görmeye başladılar .Partilerin mevcut Kırıkkale Belediye Başkan adayları arasında Kırıkkalegücü FSK ve spor civarasına en yakın isim olarak Harun Ulusoy ismi ön plana çıkıyor.

Taraftarlar sosyal medya platformlarında bu desteği iyice dinlendirmeye başladılar. Harun Ulusoy'da belediye başkan yardımcılığı yaptığı döneminde ve sonrasında da Kırıkkalegücünün adeta her maçında tribünde yer alarak desteğini vermişti. Bu samimiyet taraftarı Harun Ulusoy'dan yana olmaya teşvik ediyor.

Kaynak: Haber merkezi