Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç yapmış olduğu açıklamada Yeni Doğan Çocuk Çetesi ve benzeri olayları sert tepki gösterdi.

BASIN AÇIKLAMASI
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı

Kamuoyuna Duyurulur

Son dönemde ülkemizde yaşanan bebek katliamları ve kadın cinayetleri, toplum vicdanında derin yaralarI M G 20241019 W A0023 açmaya devam etmektedir. Masum çocukların ve kadınların yaşamına kast eden hiçbir eylem, ne insani ne de ahlaki olarak kabul edilemez. Bu tür vahşet dolu olaylar, Zafer Partisi olarak savunduğumuz milli birlik, adalet ve insan haklarına aykırıdır.

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri, toplumsal dokumuzda büyük bir yara açmakta ve ülkemizin geleceğine dair karanlık bir tablo çizmektedir. Kadınlarımız, toplumumuzun temel direği olup, onların korunması ve güvenliği sağlanmadıkça gerçek bir toplumsal huzurdan bahsetmek mümkün değildir. Ne yazık ki, her geçen gün artan bu şiddet olayları karşısında etkili önlemler alınmadığı sürece toplumun güveni sarsılmaya devam edecektir.

Zafer Partisi olarak, çocuklarımızı ve kadınlarımızı hedef alan her türlü şiddeti en sert şekilde kınıyor ve bu tür suçların faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Adaletin hızlı bir şekilde tecelli etmesi, bu tür trajik olayların tekrarlanmaması adına atılacak en önemli adımdır.

Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin, kadına yönelik şiddeti ve cinayetleri önlemek, failleri yakalamak ve yargılamak konusunda daha etkin tedbirler alması gerektiğine inanıyoruz. Şiddetin hiçbir türüne göz yummayan, adalet ve güven içinde bir toplum inşa etmek için kararlıyız.

Toplumsal bir seferberlik ruhuyla, bu tür acı dolu olayların son bulması adına daha güçlü adımlar atılmasını talep ediyor, tüm vatandaşlarımızı birlik içinde hareket etmeye davet ediyoruz. Çocuklarımızın ve kadınlarımızın güvenliği, ülkemizin geleceği için en büyük sorumluluğumuzdur.

Zafer Partisi olarak her zaman Türk Milletinin yanında olacağız !

Kırıkkale İl Başkanı
Emin ERKEÇ

Kaynak: Haber merkezi