Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.F B I M G 1704533568061

Akşam ev toplantılarına ve sitede toplantıların yoğunluk veren başkan göreve geldiklerinde altyapıya ağırlık verdiklerini dile getiriyor.

Başkan Türkyılmaz Yahşihan'ın yıllardır altyapı sorunu olduğunu Kırıkkale'nin tek göç alan ilçesi olan Yahşihan'ın üniversitenin gelişmesi ile beraber mevcut altyapı ile cevap veremez konumda olduğunu belirtiyor . Türkyılmaz "Göreve geldiğimizde ilk işimiz altyapıyı yenilemek oldu. Bir Belediye Başkanı için en zor işlerden biridir .Altyapı zordur.Çünkü yapım esnasında çevredeki vatandaşlar çamur, ulaşım,su sıkıntısı gibi sorunlar yaşar. Daha sonra yaptığınız bu yatırımı üstünü örtersiniz kapanır gider .Biz işin süsüne değil özünü önem verdik. Yahşihan'ın 40 yıldır ihtiyacı olan altyapıya tamamen yeniledik. Geniş bir sahada çalıştık .Toprağı kazıdığımızda gördük ki gerçekten doğru karar vermişiz. Borular çürümüş.Paslanmış. Her yerde patlaklar var. Bu durumun düzelmesi gerekiyordu .Göreve geldiğimizde ilk aylarında buna başladık .Sıkıntılar yaşadık. Şükürler olsun şimdi Yahşihan'ın belki de yüz yıllık altyapı ihtiyacını tamamladık. Yahşihan halkını çürümüş paslı borularda su içmekten kurtardık." şeklinde konuştu.

Başkan Türkyılmaz altyapı çalışmalar hakkında bilgi veriyor .Başkan gittiği toplantılarda da altyapıda sürüyen boruların örneklerinide gösteriyor.

Kaynak: Haber Merkezi