Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı,  TÜRKAV Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Düzgün ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı derin teşekkürlerini sundu.

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, bu anlamlı ziyaretin büyük bir onur ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Başkan Akpınar, "Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, ülkü birliğimizin güçlendiği bu güzel buluşma vesilesiyle, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ortak hedeflerimiz doğrultusunda iş birliğimizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır," ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin, Ülkü Ocakları’nın çalışmalarına verilen değerin ve desteğin somut bir göstergesi olduğunu vurgulayan Akpınar, "Bu kıymetli destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyor, gelecek dönemlerde de birlikte nice güzel projelere imza atmayı temenni ediyoruz," dedi.

Ziyaretin ardından, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı, TÜRKAV Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Düzgün ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, ortak hedefler doğrultusunda iş birliğini daha da ileriye taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi