Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 26 Aralık 2023 ile 01 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bir basın açıklaması yapıldı.

Narko (3)Açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik detaylar paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplamda 15,4 gram esrar, 3,46 gram sentetik kannabinoid, 3,73 gram metamfetamin, 326,51 gram skunk ve 277 adet sentetik ecza ele geçirildiği belirtildi.

Narko (4)

Ayrıca operasyonlar neticesinde, 10 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı, 1 şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 2 şahsın ise tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamada, emniyet güçlerinin azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceği vurgulanarak, kamuoyuna saygıyla duyuruldu. Bu tür operasyonlarla uyuşturucuyla mücadelede gösterilen çaba ve kararlılık ön plana çıkarılarak toplumun güvenliği adına alınan tedbirlerin devam edeceği mesajı verildi.

Haber: Yelda Kayhan

Kaynak: Haber Merkezi