Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, İl protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile akşam yemeğinde buluştu. Valilik tarafından düzenlenen ve şehit yakınları, gaziler ve ailelerin onuruna verilen akşam yemeği, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşma yapan Vali Makas, "Demokrasiden yana tercihini kullanan, karanlığı yapmış olduğu girişimlerle engelleyen, Aziz Yüce Türk Milletinin zaferiyle FETÖ terör örgütünün öncülüğünde düzenlenen bu darbe girişimi bertaraf edildi." dedi. Konuşmasının devamında, "Bu millet dünyaya nizam versin diye yaratılmış, özlenen ve beklenen bir millettir. İnşallah tekrar dünyaya nizam verecektir. İhtiyacımız olan tek şey birbirimizi sevmemiz ve birbirimize kenetlenmemizdir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin." diyerek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik, katılımcıların duygusal anlar yaşadığı ve birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir gece olarak kayda geçti.

Kaynak: Kırıkkale Valiliği