Jghjdhgjfghjfhjf

"Kırıkkaleli Vatandaşlardan Kent Evleri Lokanta Olması Talebine Tam Destek"

Kırıkkale'de yaşayan vatandaşlar, hayat pahalılığından şikayetçi olup, yeni belediye yönetimine önerilerde bulunuyor. Kalehaber'e yapılan açıklamalarda, eski belediye başkanı Mehmet Saygılı'nın Büyükşehir Parkı'nın içinde yer alan Makine Kimya Sosyal tesislerinin yanındaki makam binası ile Atatürk Bulvarı'ndaki Kırıkkale Evlerinin, sosyal tesis amaçlı kullanılmasını istiyorlar.

4654654844

Kırıkkale Belediyesi Evlerinin Kent Lokantası'na dönüştürülmesi talebi öne çıkarken, atıl dükkanların sosyal aktivitelerle zenginleşeceği ve dar gelirli insanların yemek ihtiyacı için bir umut kapısı olacağı ifade ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Lokantası örneğine atıfta bulunan vatandaşlar, Kırıkkale'de benzer bir projenin hayata geçirilmesini ve özellikle 60.000 emeklinin şehir merkezine indiği zaman yemek ihtiyacını karşılayacak bir alternatifin olmasını talep ediyorlar.

Maliye Bakanlığı'nın lokantalarda KDV düzenlemesi yapmasından dolayı yemek fiyatlarının artacağı endişesini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Ahmet Önal'dan bu taleplerini dikkate almasını istiyorlar. Başkan Önal'a yapılan bu talebin, Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından tam desteklendiği vurgulanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi