Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi mahalleleri ve Yahşihan Merkez’i birbirine bağlayan yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatlarıyla başlatılan ve 30 metre genişliğe sahip olan bu yol, vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı ulaşım sorununu çözecek.

Çalışmaların son aşamasına gelinen bölgede incelemelerde bulunan Başkan Sungur, birim müdürlerinden bilgi alarak yolun hayırlı olmasını diledi. Başkan Sungur, yaptığı açıklamada, “Bu bağlantı yolu, ilçemizde uzakları yakın edecek. Vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme sözü vermiştik ve göreve gelmemizin 6. ayında bu sözü yerine getiriyoruz. İlçemizde artık yol sorununu tamamen çözdük. Her zaman sahadayız, gönülleriniz rahat olsun,” dedi.

Yahşihan Belediyesi de sosyal medya hesaplarından, “Başkanımız Ahmet Sungur’un talimatlarıyla 30 metre genişliğindeki yol çalışmalarını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi ve Yahşihan Merkez mahallelerimizdeki bağlantı sorununu çözmekten gururluyuz. İlçemize hayırlı olsun,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kaynak: Yahşihan Belediyesi