Kıymetli okurlarım her birimiz dünya çarkına kendimizi kaptırdık iş telaşı geçim telaşı vay efendim siyasi koşturmaca derken, zaman su gibi akıp gidiyor ha bide işin oyun ve oynaş yönü de var velhasıl sele kapılmış kütük gibi sürüklenip gidiyoruz.  Bizi öyle manipüle ediyorlar ki işimiz gücümüz Dünya ve Dünya nimetlerini kovalamakla geçiyor.  Aslında Hakk, hakikati doğruyu ve yanlışı biliyoruz fakat dik durmaya mecalimiz kalmıyor. Zannediyoruz ki mal, mülk para ve şöhret saadet ve mutluluk getirir. Kanaatkâr olmayı unutmuşuz bir birimize güvenimiz kalmamış, büyüğümüze saygıyı küçüğümüze sevgi göstermeyi unutmuşuz. Hepsinden önemlisi bizleri yaratan Allah cc kulluk vazifemizi unutmuşuz   Dilimiz başka gönlümüz başka konuşur olmuş .Eee İdris efendi ne olacak şimdi, Müslüman Türk Milletinin İnancı örf ve ananeleri, hani nerede, nerede kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettiği kutsal değerler, nerede mübarek Annemizin ve Babamızın bizlere bıraktığı güzel nasihatler ve örnek davranışlar. Hepsinden önemlisi nerede Alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi O son peygamber Hz Muhammed Mustafa’nın bizlere öğrettiği O güzel Ahlak.  Ne oldu bize hayır mı bu neyin telaşı neyi paylaşamadık, kardeş kardeşle, karı, kocayla, komşu komşuyla ve evlatlar Anne ve Babalarıyla bağları koparır olmuş. Ha bide sapık akımlar var LGBT gibi eş cinsellik türlü türlü sapıklık İnsan onuruna ve şerefine yakışmayan sapkın sapıklık, Aile yapısını bozan İnsan olmanın şeref ve onurunu derinden yaralayan, Yaradan Rabbimize kul olma bilincimizi elimizden alan, bırakın insan olan insanın bu iğrençlik karşısında utanmasını, inanın hayvanların dahi tenezzül etmediği bir iğrenç rezalettir bu durum .

Öyleyse Aziz Türk Milletinin İnancına, Örf ve Ananelerine yakışmayan bu durum karşısında bizde sesiz kalmayacağız Evlatlarımızı Sapık akımlardan koruyacağız.  Onların zihinlerini bozarak Aile yapımızı bozmak isteyen Şerefsiz ve ahlaksızlara, Müslüman Türk Milletinin demir yumruğunu suratlarına çakacağız, sizi Allah dan korkmaz, kuldan utanmaz rezil mahluklar sizi.

Uyuşturucuyla İnsanlarımızı köleleştiren, Ruh ve Akıl sağlıklarını ellerinden alarak onları Mankurtlaştırmak isteyen İnsan müsveddelerine karşıda yılmadan, yıkılmadan mücadele edeceğiz, Neslimizi bu zalim düzen kuruculara ve bu aşağılık baronlara yem yapmayacağız. Kara teknoloji ismini verdiğim karanlık bilgiler ve pis fikirlerle sosyal medyalarda kara propaganda yaparak İnsanlarımızı, Dininden, İmanından ve Aile yapısından uzaklaştırıp Zombi İnsan portesi oluşturmak isteyen, Şeytana ruhunu satan pis müsveddeler, sizin haddinizi bildirmek yine Aziz Türk Milletine Nasip olacak biraz daha bekleyin, zira bizde sabırla ve Allah cc yardımını dileyerek bekliyoruz. Evet kıymetli takipçilerim, bu yazıyı okuyan kardeşlerim, Milletime diyorum ki, dikkatli olmalıyız, uyanık olmalıyız hem kendimizi hem Ailemizi ve Neslimizi koruyup gözetmeliyiz. İnanın gerisi teferruat.